BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Çok güzel bi reklam yaa kemiğin konuşma süper her yer delik kaynıyor dedim çimentoyla kapatalım taarzı bişi çok hoşuma gitti tipleride :P siz beendiniz mi ?[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 burunun konuşması daha güzel yanılmıyorsam özkan uğur seslendiriyor :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 cok hos bır reklam beyın ı seslendıren okan bayülgen süper seslendırmıs yıne :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hıı o burunmuydu bende dedigm ne kadar ayip cinsel cagirismli seyler koymuslar yuh dedim.... ama burunmus :D:D:D :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yuh murun yazıyor orda :D Mipi yazmıyor ki :D[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: BeIlow, 21 Kasım 2005 14:39 tarihinde demiş ki: yuh murun yazıyor orda :D Mipi yazmıyor ki :D puhahahahaha:D lol gerçektende güzel reklam olmuş ama hani arkada mavi renkli bi şey var ya o ne oluyo[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Dalak o sanırım lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 tipsiz bişi ama :D konuşmuyor hiç D:[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 :-) Beyin reklamın soununda bırakcam cepip gidip antalyayamı bodrumama mi ne yerlestcem die kapatcam b urayi dio digerleri böle bi tırsıyo ona güldüm baya euhau[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bağırsak değil miydi o yaw =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 süper reklam valla :D[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Süper reklam. Kemiğin replik bitiriyor.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 acaip komik reklam ya az önce izledim.. kapatır giderim bodruma yerleşirim lafı gzl olmuş.. bide okan bayulgen süper ya kopartıo walla super sesi war..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Ancalagan, 21 Kasım 2005 15:00 tarihinde demiş ki: :-) Beyin reklamın soununda bırakcam cepip gidip antalyayamı bodrumama mi ne yerlestcem die kapatcam b urayi dio digerleri böle bi tırsıyo ona güldüm baya euhau +1 mükemmel orası orada koptum ben:)[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Süper reklam, bende soldaki bağırsağa hastayım. Kemik konuşurken göz ile gülüşmeleri çok matrak. Bu arada kemiği seslendiren de Erol Günaydın nam-ı diğer Zabıta İrfan ya da Avrupa Yakası'nın Burhan'ı.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Kemiği seslendiren kişi Engin Günaydın, Erol Günaydın'ın oğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Zaten Engin Günaydın'ın o sitemkar sinir bozucu başa kakıcı hali ve konuşmaları koparıyor beni. Bu kadar mı pişkin olunur ya![signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bende hastayım o reklama...seslendirmeleri süper ztn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Adiemus, 21 Kasım 2005 18:30 tarihinde demiş ki: Kemiği seslendiren kişi Engin Günaydın, Erol Günaydın'ın oğlu. Oğlu da değilmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Son zamanlarda çıkmış en süper reklam bence.Opet reklamlarından daha çok sevdim ya :D Kemik'in konuşması beni de bitiriyor sdsdfs :D Süper reklam[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borntobewild Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 konuşmayanların bakışlar filan da çok komik opet filan sönük kaldı bunların yanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 tek beğenmeyen ben miyim?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Okan Bayülgen'den tiskinen biri olarak reklamı izlememin ve beğenmemin tek nedeninin Engin Günaydın olduğunu düşünüyorum.[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 seslerden ziyade mimikler mükemmel[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 O değilde ürün sanırım bağışıklık sistemini güçlendirioyrda içitğimiz şey ne tam olarak?Ürün ne meyve suyu mu,süt mü,beyin-dalak mix'imi ? Bana bunu söylesin...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar